Front End Developer

Pozíció: Front End Developer

Feladat: Front End fejlesztés, erős termékszemlélettel és önállósággal

Elvárás: Mély React.js tapasztalat

Előny ha van:

– Terméktervezési affinitásod

– UX érzéked

– Tesztelési hajlandóságod

– ROI alapú termékszemléleted

Elvárt tapasztalat: Medior/Senior

A stack-ünk: PHP 7.0, Yii2 framework, Golang, React.js, PostgreSQL

Munkavégzés helye: Mosaik Budapest

Fizetés: nettó 450.000-1.000.000 Ft + részvényopció (tapasztalattól függően)

A következő kihívások megoldására készülünk:
– Olyan algoritmusok építése, amelyek megmondják a szállodáknak, hogy egy adott esemény mekkora hatással lesz a keresletükre;
Automatizáció: a jelenleg 95%-ban manuális data gathering process-ünk 95%-osan automatizált szintre való felhúzása;
Integrációk 3rd party partnerekkel;
– Folyamatos feature development.

A fenti kihívások teljesítésében segítenél nekünk mint fejlesztési csapat tagja és mint Front End Developer.

A startup-unkról:

Elsődlegesen jövőbeni eseményekhez kapcsolódó business intelligence-ben segítünk szállodáknak. A közeljövőbeni tervek között szerepel az elmozdulás AI és ML irányba. Ügyfeleink között olyan nemzetközi láncokhoz tartozó szállodák vannak mint az InterContinental, Marriott, Hilton, Hyatt és a Kempinski, többek között olyan városokban mint New York, San Francisco, Miami és Hong Kong. Tudomásunk szerint mi voltunk az első startup magyar alapítókkal, amelyik egy sikeres B2B crowdfunding kampány során vont be tőkét tavaly, idén pedig egy még nagyobb összegű tőkebevonáson dolgozunk, a term sheet fázisában vagyunk egy €500k-s befektetés bevonásának.

Egy cikk rólunk, amelyik szerintem jól összefoglalja a sztorinkat: https://forbes.hu/uzlet/peter-szolt-hogy-evi-nyolcmilliardot-buknak-a-hilton-es-a-marriott-hisz-neki/

Ill. a Forbes-ba idén év végén is bekerültünk: https://forbes.hu/uzlet/ezekre-a-magyar-startupokra-erdemes-lesz-odafigyelni-iden/

Rólunk:

– Tiszteljük egymást és az ügyfeleinket.
– Piaci vagy piaci fölötti kompenzációt kínálunk, mert csak így tudjuk a legjobb, legambíciózusabb munkavállalókat magunkhoz csábítani és megtartani.
– Célunk egy globálisan kiemelten sikeres, nemzetközi, budapesti központú hotel tech céget felépíteni, amely 2023-ra legalább €100M-t ér.
– Nem félünk nyilvánosan beismerni, ha hibáztunk és elb.sztunk valamit.
– Bárki challenge-elhet bárkit a cégben, a challenge-elést megtiszteltetésnek vesszük, egy olyan eszmecserének, aminek a végén a cégünk (és ezáltal mindenki) profitál.
– Aktívan támogatjuk a folyamatos tanulást és önfejlesztést, rendszeresen rendelünk a kollégáknak külföldi startup és egyéb szakirodalmi könyveket Amazonról céges költségre, podcast-eket hallgatunk, hogy fejlesszük magunkat.
– Emellett, hiszünk a munka / magánélet egyensúlyban, ha valamelyik kollégának nincs halaszthatatlan dolga, vagy olyan amit ne tudna átadni másnak, akkor simán el tud menni hétközben is pár napra bárhova.
– Rugalmasak vagyunk a home office-al és kávézókban való munkavégzéssel kapcsolatban, egészen addig, amíg a munka el van végezve és ez nem megy a ténylegesen ledolgozott munkaórák kárára. Ugyanakkor szeretünk együtt, egy légtérben dolgozni,
– Sokat utazunk turizmus konferenciákra, kiállításokra szerte Európában (ITB Berlin márciusban, WTM Londonban és IBTM Barcelona novemberben).
– Viszonylag sokat csocsózunk. 🙂

Ha érdekel a lehetőség, és úgy érzed mind a négy kihívás megoldásában tudnál nekünk segíteni, kérlek küldd el a Linkedin profilodat vagy a cv-det a peter.gal@rate-mate.com e-mail címre (a tárgy-ba légyszi írd azt, hogy “Front End Developer”), valamint írj légyszi pár sort arról, hogy miért érdekel ez a lehetőség, és beszéljünk a részletekről.

Gál Péter

CEO & Founder

RateMate & Event Intelligence

« Careers

 

 

  • mmg
  • continentalhotels
  • intercontinentalbp
  • threecorners
  • operagardenhotel